CAZAN DE ȚUICĂ - MODEL PROFESIONAL - 80l | Destilatori - Kazani za rakiju Skip to main content

gif

Cazane distilerii de la 80 lit

PRET LA CERERE detalji-cena
Stara cena:
189000.00rsd

CAZAN DE ȚUICĂ - MODEL PROFESIONAL - 80l

Video
Galerija
od 98000 din
Stara cena
189000.00rsd

Acestgrup de produse include cazanepentruțuică, cu unmestecător (mixer), proiectatepentruproducțiacasnicășiproducțiaprofesională de distilat, încantitățimediișimaimari.

Unadintrecaracteristicileprincipale ale acestorcazaneestepoartainstalatăpentruîncărcareșidescărcare, care permiteutilizareamaiușoară, fărădemontareacazanului, precumșiscurtareatimpuluinecesarpentru a înlocuitescovina.

Deschiderea de golireestefabricată din piese dealamăînformăpatratăsausferică-supapă(robinet cu bilă) de 3 inci.

În plus, putețicomandauncilindru de cupruînloc de spirală, mixer electric, pâlniepentruumplereamaiușoară a cazanului etc.

Toatepărțiledispozitivului, care vin în contact cu masa de fructefermentateși cuaburi, sunt fabricate din cupruelectrolitic cu o puritateridicată (99,99%). Acest metal estefoarte bun conductor de căldură, rezistent la aciziorganiciconținuțiîntescovinășiefectueazăpozitivasupragustuluișimirosului de distilat.

 

Din acestmotiv, produseledistilateobținuteîncazanelenoastre, au unmirosși gust maicurat, și din eleapareceamaiînaltăcalitate de țuică de casă.

Cazan de cupru

Cazanuleste un vas instalatpe camera de ardere, în care se fierbemasa de fructe. În mod tradiționalestefabricat din cupru.

Caracteristica de bazăaacestorcazanesuntdeschiderilepentruumplireșigolire, fabricate din piese de alamă, înformăpatratăsausferică -supapă de 3 inci. Deschiderile permit utilizareamaiușoară, fărădemontareacazanului, precumșiscurtareatimpuluinecesarpentruaînlocuitescovina.

Toatecazanelepentruțuică de model Profesional, au încorporatun mixer manual sau electric. Mestecătorulesterealizat din elemente de alamăși de oțelinoxidabil, rezistente la efecteleacizilororganici care se găsescîntescovină.Prinrotireamânerului, mixerulprevine,înprimulrând, arderea;contribuie la încălzireamaiuniformăși reducespumareatescovineiîntimpulprocesului de distilare, adică de coacere a țuici.Este necesarărotireamixerului, din timpîntimp, la fiecare 5-6 minute, decâtevaori.Prinrotireamixerului, riscul de arderedevineaproape inexistent.

Coperta (Capac)

Capaculacoperăcazanulpentruțuică, el primeștevapori de alcool din tescovina care clocotește, pe care-itransferă (aceștivapori), într-o anumitățeavăpentruaburi, respectiv “lulă“. Acestaestefabricat din tablă de cupru de înaltăcalitateși are oformă de pară. Pecapacesteinstalat un termometrubimetalic, cu care săurmăreștecreștereatemperaturiiîncazan. Legăturadintrecapacșicazanesterezolvată cu un sistem de etanșare cu apa.

Camera de ardere

Este completfabricată din tablă de cazan, cu marginiarmate, ușișiscrumieră.Postatăpepatrupicioare, care daustabilitateanecesarăcazanului.Vopsită cu lac rezistent la foc.

Conducta de aburi(“Lulă“)

Conducta de aburirespectiv“Lula“ este țeava care leagăcapaculcazanuluișirăcitorul. Realizată din țeavă de cupru, cu diametrul Ø40,easerveșteca o pre-răcire, în care vaporiiîncepsă se răcească. Legăturadintrețeava“Lula“ cu cupola cazanuluișirăcitorulesterezolvată cu un sistem de etanșare cu apa.

Răcitor (Tăbârca)

Răcitor (Tăbârca) este un vas de apăfabricat din tablă de oțelzincatsau de inox, cu volumul de 330 delitri (pentrucazanele de 80, 100 și 120 de litri) și de 470 de litri (pentrucazane de 160 și200 de litri)

ÎnTăbârcăesteinstalatățeava de cupru, îndoităîn modspiral cu 5 filete.Potrivitclientului, înrăcitorpoate fi instalatuncilindru, respectivkiler.

placanje cek
dostava
garancija
sertifikat
sertificat

Komplet kazana za pečenje rakije sastoji se od: