CAZAN DE ȚUICĂ - MODEL RĂSTURNĂTOR 60L Cu amestecator | Destilatori - Kazani za rakiju Skip to main content

gif

CAZAN DE ȚUICĂ - MODEL RĂSTURNĂTOR 60L Cu amestecator

Video
Galerija
od 63000 din

Acestgrup de produse include cazanepentruțuică, proiectatepentruproducțiacasnicășiproducția de țuicăîncantitățimedii.

Kazani„Răsturnători“sunt foarte practici pentru distilarea fructelor (coacerea țuicii) deoarece umplerea și golirea lor este simplă. Cuptoarele au un mâner încorporat pentru reîntoarcerea, respectiv răsturnarea lor și în acest fel cazanele se golesc.

Se producînversiune cu saufără mixer.Ușor de preparatși de lucrat.Este suficientădoar o singurăpersoanăînprocesul de coacereațuicii.Ușor de transportatșidistilareapoate fi realizatăpesuprafețefoartemici.

În plus, putețicomandauncilindru de cupru in loc de spirală, mixer electricșialtele. De asemenea, oferimcliențilornoștriposibilitatea de a-șicreapropriilelorcazanepentruțuică, oferindu-le libertateadeplină cu privire la alegereagrosimiimaterialului, precumșimultealtecaracteristici.

Toatepărțiledispozitivului, care vin în contact cu masa de fructefermentateșicu aburi, sunt fabricate din cupruelectrolytic, cu o puritateridicată (99,99%). Acest metal estefoarte bun conductor de căldură, rezistent la aciziorganiciconținuțiîntescovinășiefectueazăpozitivasupragustuluișimirosului de distilat.

 

Din acestmotiv, produseledistilateobținuteîncazanelenoastre, au unmirosși gust maicurat, și din eleapareceamaiînaltăcalitate de țuică de casă.

Cazan de cupru

Cazanuleste un vas instalatpe camera de ardere, în care se fierbemasa de fructe. În mod tradiționalestefabricat din cupru.Pentru a preveniardereatescovinei, am prevăzutdouăsoluții:

Prima opțiuneeste un cazanpentruțuicăfărămestecător. Acest tip de cazan are încorporată o inserție de cupru (grilă), care previnecontactulelementelorsolide din tescovină cu fundulcazanuluiși, prinurmare, ardereaconținutului din cazanîntimpuldistilării – recomandămacestecazanepentruredistilare.

Cea de a douaopțiuneestecazanulcu un mestecător. Acest tip de cazan are încorporatun mixer manual sau un mixer electric. Mestecătorulesterealizat din elemente de alamăși deoțelinoxidabil, rezistente la efecteleacizilororganici care se găsescîntescovină. Prinrotireamânerului, mixerulprevine, înprimulrând, arderea; contribuie la încălzireamaiuniformăși reduce spumareatescovineiîntimpulprocesului de distilare, adică de coacere a țuici. Este necesarărotireamixerului, din timpîntimp, la fiecare 5-6 minute, de câtevaori.Prinrotireamixerului, riscul de arderedevineaproape inexistent.

Coperta (Capac)

Capaculacoperăcazanulpentruțuică, el primeștevapori de alcool din tescovina care clocotește, pe care-itransferă (aceștivapori), într-o anumitățeavăpentruaburi, respectiv “lulă“. Acestaestefabricat din tablă de cupru de înaltăcalitateși are oformă de pară. Pecapacesteinstalat un termometrubimetalic, cu care săurmăreștecreștereatemperaturiiîncazan. Legăturadintrecapac, cazanșițeavăesterezolvată cu un sistem de etanșare cu apa.

Camera de ardere

Este completfabricată din tablă de cazan, cu marginiarmate, ușișiscrumieră.Kazanele„Răsturnătoare“aucuptoareînclinate, cu un mâner încorporat pentru reîntoarcerea, respectiv răsturnarea părții lor de sus și în acest fel cazanele se golesc.Postatăpetreipicioare, care daustabilitateanecesarăcazanului.Vopsită cu lac rezistent la foc.

Conducta de aburi(“Lulă“)

Conducta de aburi,respectiv“Lulă“, este țeava care leagăcapaculcazanului curăcitorul. Realizată din țeavă de cupru,easerveșteca o pre-răcire, în care vaporiiîncepsă se răcească. Legăturadintrețeava“Lula“ cu cupola cazanuluișirăcitorulesterezolvată de un sistem de etanșare cu apa.

Răcitor (Tăbârca)

RăcitorsauTăbârcaeste un vas de apăfabricat din tablă de oțelzincatsau de inox, cu volumul de 330 de litri. ÎnTăbârcăesteinstalatățeava de cupru, îndoităîn mod spiral cu 5 filete.Potrivitclientului, înrăcitorpoate fi instalatuncilindru, respectiv“kiler“.

placanje cek
dostava
garancija
sertifikat
sertificat

Komplet kazana za pečenje rakije sastoji se od: