Kazan za rakiju od 25L Pe lemne cu amestecator | Destilatori - Kazani za rakiju Skip to main content

gif

Kazan za rakiju od 25L Pe lemne cu amestecator

Video
Galerija
od 29000 din

Acestgrup de produse include cazanepentruțuică, proiectatepentruproducțiacasnicășiproducțiade rachiuîncantitățimici, defructe dincurteaproprie.Se producînversiune cu saufără mixer, cu cuptor lagaze sau de combustibil solid.

Potrivitpentruutilizareapemaimultetipuri de surse de căldură, cum ar fi arzător cu gaz, cuptor cu gaz, cuptor cu lemne de foc, etc.Cu acestcazanpentruțuică,cu treipână la patrucoaceri, plus oredistilare, se poate producețuicădintr-un pomfructifer de curte, care-iroditorînmediu cu 70 la 80 kg.Ușor de preparatși de lucrat.Este suficientădoar o singurăpersoanăînprocesul de coacereațuicii.Ușor de transportatșidistilareapoate fi realizatăpesuprafețefoartemici.

Toatepărțiledispozitivului, care vin în contact cu masa de fructefermentateși cu aburi, sunt fabricate din cupruelectrolytic, cu o puritateridicată (99,99%).
 

Din acestmotiv, produseledistilateobținuteîncazanelenoastre, au unmirosși gust maicurat, și din eleapareceamaiînaltăcalitate de țuică de casă.

Cazan de cupru

Cazanuleste un vas instalatpe camera de ardere, în care se fierbemasa de fructe. În mod tradiționalestefabricat din cupru. Pentru a preveniardereatescovinei, am prevăzutdouăsoluții:

Prima opțiuneeste un cazanpentruțuică cu grilă de cupru, care separăfizictescovina de fundulcazanuluișiastfelprevinearderea.

Cea de a douaopțiuneestecazanul cu un mestecător, care estefabricat din elemente de alamăși de oțelinoxidabil. Prinrotireamânerului, mixerulprevine, înprimulrând, arderea; contribuie la încălzireamaiuniformăși reduce spumareatescovineiîntimpulprocesului de distilare, adică de coacere a țuici.

Coperta (Capac)

Capaculacoperăcazanulpentruțuică, el primeștevaporii de alcool din tescovina care clocotește, pe care-itransferă (aceștivapori), într-o anumitățeavăpentruaburi, respectiv “lulă“.Acestaestefabricat din tablă de cupru de înaltăcalitateși are oformăsemisferică. Pecapacesteinstalat un termometrubimetalic, cu care săurmăreștecreștereatemperaturiiîncazan. Legăturadintrecapacșicazanesterezolvată cu un sistem de etanșare cu apa.

Camera de ardere

Camera de ardereestefabricată din tablă de cazanșivopsită cu lac rezistent la foc.Înfuncție de varianta de realizare almodelului Hobby, producem camera de arderealimentată cu combustibil solid sau dearzător cu gaz.

Conducta de aburi(“Lulă“)

Conducta de aburi, respectiv“Lulă“,este țeava care leagăcapaculcazanului cu răcitorul. Realizată din țeavă de cuprucu diametru Ø22, easerveșteca o pre-răcire, în care vaporiiîncepsă se răcească. Sistemul de etanșare la “Lulă“ esterezolvat cu holendere de alamă.

Răcitor (Tăbârca)

Răcitor, respectivTăbârca,este un vas de apăfabricat din tablă de oțelzincatsau de inox, cu volumul de 60 de litri. ÎnTăbârcăesteinstalată oțeava de cupru, îndoităîn mod spiral cu 3 filete.

placanje cek
dostava
garancija
sertifikat
sertificat

Komplet kazana za pečenje rakije sastoji se od: